Dora van Dijk

West (Utrecht)

Dora van Dijk viert in 2017 haar jubileum als coördinator. “Ik geef jaarlijks vaantjes uit bij de Avond4daagse. Zo hou ik bij voor de hoeveelste keer ik de Avond4daagse coördineer. Nu zie ik dat ik dit voor de 10e keer coördineer. Geef wel een apart gevoel. Ik was in Utrecht zeer betrokken bij de Avond4daagse, omdat ik iedereen kende. Nu ontmoet ik als coördinator veel nieuwe mensen. Het is zeker leuk om ook de andere organisaties te bezoeken.”

Dora is graag aanwezig bij de Avond4daagsen. “Ik voorzie de organisatoren van informatie en materialen. Ook probeer ik mijn gezicht te laten zien tijdens de Avond4daagse en ook dat vinden de vrijwilligers fantastisch. Door de blauwe Avond4daagse jas ben ik ook duidelijk herkenbaar, haha.”

Wat betekent de Avond4daagse voor Dora? “Zelf heb ik in mijn jeugd ook de Avond4daagse gelopen. Er was trouwens maar één Avond4daagse in de omgeving. Nu zie ik er vier waar ik zou kunnen lopen. Dan kom ik wel drie keer langs mijn huis”, lacht Dora.

Tip van Dora
“Ga op bezoek bij andere Avond4daagsen. Dan kan je ideeën opdoen of met collega’s van gedachte wisselen. Ook is het leuk dat organisaties aandacht krijgen van anderen. Bezoek de aftrap: ook dan kan je met andere over het organiseren van gedachte wisselen.
Het gezegde van velen dat als alles goed gaat, waarom zou je het dan veranderen, wordt nog te vaak geroepen. Als men niet buiten de deur kijkt, ziet men niet wat er bij je eigen organisatie verbeterd kan worden.”

 

Mailadres:

regiowest.ut@gmail.com


Avond4daagse-coördinatoren in de regio's