Welkom  

Ondersteuning van KWBN

De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) ondersteunt inmiddels ruim 550 Avond4daagsen. Bij KWBN krijgen stichtingen en verenigingen die een Avond4daagse organiseren professionele ondersteuning op maat.

De voordelen op een rij:

  • Aansprakelijkheids- & ongevallenverzekering voor al je vrijwilligers en verkeersregelaars. Sinds 2016 is er nu ook een rechtsbijstandsverzekering collectief afgesloten voor alle organisatoren. Meer info over verzekeringen vind je hier 
  • Iedere Avond4daagse heeft een regionale Avond4daagse-coördinator die al je vragen kan beantwoorden
  • Uitgebreid promotiepakket (zie hieronder) met de mogelijkheid een eigen website te bouwen voor jouw Avond4daagse
  • De officiële KWBN Avond4daagse medailles
  • Meer deelnemers aan je Avond4daagse door vermelding in de officiële Avond4daagse agenda op onze website

Om aan te kunnen sluiten moet je organisatie een rechtspersoon zijn. Is dat (nog) niet het geval, dan kunnen wij je ook hiermee op weg helpen.

Het promotiepakket
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, ontvangen bij KWBN aangesloten organisatoren een uitgebreid promotiepakket. Dit pakket maakt van je Avond4daagse een gegarandeerd succes! Zelfs een eigen website ontbreekt niet. 

Dit jaar is het mogelijk om je eigen digitale posters en flyers te ontwikkelen geheel in de huisstijl van Avond4daagse. Onderstaande Word-sjablonen kun je hiervoor gebruiken. Je kunt deze vervolgens aanleveren bij een drukker of uitprinten bij de lokale copyshop. Als je de bestanden hebt geopend, klik je vervolgens op "Bewerken inschakelen" en kun je aan de slag gaan!

Poster A3

Poster A4

Flyer

Bestellen promotiemateriaal 2018
Ben je al aangesloten bij KWBN? Bestel dan nu via onderstaande link het promotiemateriaal voor 2018!

Bestelformulier promotiemateriaal 2018 

Officiële KWBN Avond4daagse medaille
De officiële KWBN Avond4daagse medaille is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe serie past bij het beeldmerk Avond4daagse en is gericht op kinderen. Het is een vrolijke en kleurrijke medailleserie waar wij trots op zijn! De officiële nieuwe serie loopt tot en met nummer 25. Hieronder kun je afbeeldingen vinden van alle nummers:

Officiële KWBN Avond4daagse medaille serie

Officiële KWBN Dagmedaille
Sommige Avond4daagsen geven deelnemers de optie om één dag deel te nemen. Zij ontvangen een dagmedaille. Een afbeelding vind je hieronder:

Officiële KWBN Dagmedaille

Bestellen KWBN Avond4daagse medailles
Ben je al aangesloten bij KWBN? Bestel dan nu via onderstaande link de officiële KWBN Avond4daagse medailles!

Bestelformulier KWBN Avond4daagse medailles

Kosten lidmaatschap KWBN
Organiseer je uitsluitend en alleen een Avond4daagse? Dan hoef je maar € 50 organisatielidmaatschap te betalen. Het is niet verplicht om een basis- of standaardlidmaatschap af te sluiten voor bestuursleden. Wil je wel graag een KWBN-lidmaatschap afsluiten voor bestuursleden? Dan betaal je € 8 voor een basislidmaatschap of € 12 voor een standaardlidmaatschap. Meer informatie over het individuele lidmaatschap van KWBN, ga naar www.wandel.nl

Aansluiten bij KWBN? 
Ben je enthousiast geworden en wil je de Avond4daagse onder de vlag van KWBN organiseren? Neem met ons contact op via het contactformulier. Wij voorzien je graag van verdere informatie. 

Heb je vragen over het organiseren van een Avond4daagse, neem dan contact op met één van onze Avond4daagse-coördinatoren in de regio.