Doe mee aan de Walvis Woensdag Challenge

Maak kans op een meet & greet met één van de Plasticjagers!

Vind jij het milieu ook zo belangrijk? Steek dan je armen uit de mouwen en wordt tijdens de Avond4daagse Plasticjager!

Doe mee aan de Walvis Woensdag Challenge en wordt Plasticjager!

Ruim tijdens jouw wandelingen meteen het afval in de buurt op. Zo maken we samen de wereld een beetje schoner. En helpen we zelfs samen de walvissen aan een plasticvrije zee. Op zappyourplanet.nl lees je er alles over.

De Walvis Woensdag Challenge

Leg jouw ingezamelde afval in de vorm van een walvis en maak een foto. Stuur jouw foto in via het deelnameformulier of deel hem op Instagram met #plasticjagers en tag @avond4daagse_official (zorg er wel voor dat je profiel openbaar is, zodat we de foto kunnen vinden).

Onder de meest originele inzendingen verloten we een unieke prijs! De winnaar van de Challenge mag samen met een vriend(in) op donderdag 1 juli één van de presentatoren van Zapp Your Planet Plasticjagers ontmoeten. En dat is nog niet alles, je ontvangt ook een te gek Plasticjagers cadeaupakket.

Voorwaarden actie:

  • De meet & greet vindt plaats op 1 juli, (tijdstip en plaats nog onbekend; als de winnaar niet kan, vervalt de prijs en wordt er een nieuwe winnaar gekozen).
  • Voor de winnaar en 1 vriend(in).
  • Inzending vóór 23 juni, de winnaar ontvangt uiterlijk 25 juni bericht.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  • Ouders/verzorgers geven toestemming voor deelname aan deze Challenge en gaan akkoord met de Deelnamevoorwaarden.
  • Wij behouden ons het recht voor indien noodzakelijk deze actievoorwaarden aan te passen. Wil je op de hoogte blijven van de actuele voorwaarden, bezoek dan deze pagina.

Ja, ik doe mee aan de Walvis Woensdag Challenge!

Veel succes!