Lisanne won de Walvis Woensdag Challenge

Je kunt nog steeds Plasticjager worden!

Doe mee aan de Walvis Woensdag Challenge en wordt Plasticjager!

In juni bundelde de Avond4daagse – Home Edition de krachten met Zapp Your Planet. We riepen deelnemers op Plasticjager te worden en zo de wereld en beetje schoner te maken. En we helpen zo zelfs samen de walvissen aan een plasticvrije zee. Op zappyourplanet.nl lees je er alles over. 

 

 

Samen plastic jagen 

Anne van Zapp Your Planet ging met deelnemers aan de Avond4daagse meteen aan de slag. Klik hier voor de aflevering van Zapp Your Planet.

 

Lisanne wint Walvis Woensdag Challenge 

Ook schreven we een wedstrijd uit: de Walvis Woensdag Challenge. Wie zijn opgeruimde afval het mooist in de vorm van een walvis legde, won een Meet & Greet met de presentatoren van Zapp Your Planet. Een wedstrijd die glansrijk werd gewonnen door: Lisanne (8 jaar), hieronder met groene Avond4daagse pet. 

Foto: EO/Willem Jan de Bruin 

Groot succes 

De acties die Zapp Your Planet uitzette om de wereld schoner te maken en de walvis te redden, zijn een groot succes! Zij haalden er maar liefst € 80.462 mee op! En daar hielp jij misschien wel aan mee! Lees snel de complimenten die Freek Vonk je geeft op de website van Zapp Your Planet. En nog meer goed nieuws: je kunt nog steeds Plasticjagen! Dus meld je aan voor de Avond4daagse, pak een zak en handschoenen en ga op jacht. Succes!