Word partner van Avond4daagse

Word partner van Avond4daagse

De Avond4daagse is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Jaarlijks brengt de Avond4daagse ruim 500.000 kinderen in beweging. Bij zo’n 600 Avond4daagsen door het hele land. Vier dagen beleven kinderen volop plezier met hun vriendjes en klasgenootjes. De Avond4daagse is een verantwoord feest voor iedereen. Veiligheid, plezier, gezondheid en beleving staan hierbij centraal. Wil jij je met jouw bedrijf of organisatie als partner aan de Avond4daagse verbinden? Laat dan nu jouw gegevens achter via onderstaande button. 

Heb je interesse in een commerciële samenwerking? Ook dat kan. We kunnen vrijblijvend samen met jou de mogelijkheden verkennen.   

Ja, ik heb interesse

Partner NederlandSchoon

KWBN ondersteunt het maatschappelijke doel van NederlandSchoon. Daarom werken KWBN en NederlandSchoon met elkaar samen om ervoor te zorgen dat kinderen en hun ouders zich bewuster worden van zwerfafval. Een Avond4daagse is een leuk feest. Maar dat mag natuurlijk niet ten koste gaan van de omgeving. Lees hier meer over de Schone Avond4daagse.