Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe mee aan Fiero's fotochallenge!

Neem deel aan de foto challenge van Fiero en maak kans op tickets voor de dierentuin voor jouw hele klas! Gebruik het Instagram- of TikTok-filter om samen met Fiero en jouw vriendjes, vriendinnetjes, klas of familie de leukste foto te maken. Lees verder en ontdek hoe je kunt deelnemen aan deze challenge!

Final Header Fotochallenge

Fiero's fotochallenge!

Deze fotochallenge liep tot 1 juli 2023

Samen is alles leuker! Daarom daagt Fiero alle kinderen in Nederland uit om samen met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes of familie op de foto te gaan samen met... Fiero! Doe mee aan de Fiero Foto Challenge maak de coolste foto van Nederland.

Gebruik het Instagram- of TikTok-filter om een foto te maken waarop jij en je vrienden samen met Fiero te zien zijn. Het maakt niet uit of je de foto maakt op school, thuis, in het park of op het strand. Zolang Fiero maar op de foto staat en jij samen bent met je vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes of familie.

Fotowedstrijd Visual

Doe mee aan Fiero's fotochallenge!

Degene met de meest originele, creatieve en leuke foto mét Fiero wint tickets voor de dierentuin voor zijn/haar hele klas! Want samen winnen is veel leuker dan alleen. Verzamel dus zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes of familieleden en bedenk samen een leuke en originele manier om met Fiero op de foto te gaan. Wil je weten hoe je kunt deelnemen én hoe je jouw foto kunt inzenden? Lees dan verder!

Hoe kun je op de foto met Fiero?

Wil je samen met Fiero tickets winnen voor de dierentuin voor jouw hele klas? Voeg dan nu Fiero toe aan jouw foto-omgeving met het Avond4daagse Instagram- of TikTok-filter via de QR-code of de knop hieronder.

Gebruik hiervoor de hoofdcamera van je mobiel (dus niet de selfie camera), richt je telefoon naar voren en houd de camera stil bij het openen om Fiero op je scherm te laten verschijnen.

Je kunt Fiero verplaatsen, draaien, vergroten en verkleinen door hem met je vingers te bewegen in de omgeving. Zet Fiero bijvoorbeeld op een oppervlakte zoals de grond of op een tafel, verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes en maak de leukste foto ooit!

Maak jouw foto met Fiero!
Afbeelding Actiepagina (1)
Ontwerp Zonder Titel (79)

Win dierentuin tickets voor je hele klas!

Heb je de coolste foto gemaakt mét Fiero samen met je vriendjes en vriendinnetjes? Stuur de foto in via de onderstaande button en maak kans op de dierentuin tickets voor jouw en je hele klas! Inspireer ook andere kinderen door jouw creatie te delen op social media met de hashtag #Fierochallenge. Iedereen mag meedoen!

De winnaar van deze challenge wordt op 3 juli 2023 door Fiero bekend gemaakt op het Instagram-account van de Avond4daagse. Volg ons nu om erachter te komen of jij de winnaar bent en mis geen enkel avontuur van Fiero!

Deze challenge is beëindigd. Deelnemen is niet meer mogelijk.