Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Feestelijke korting in de Avond4daagse webshop

Wat fijn dat we dit jaar weer “gewoon” de Avond4daagse kunnen lopen! En dat vieren we graag samen met jou. Daarom ontvang je tot eind mei 15% korting op de leukste Avond4daagse artikelen in onze webshop!

Twee jongens zwaaiend gekleed in een Avond4daagse shirt en pet

Shirt met jouw naam

Wat is er leuker dan de Avond4daagse lopen in jouw eigen shirt of hoodie met jouw naam achterop? Eten en drinken voor onderweg neem je mee in de originele rugzak. En met jouw Avond4daagse pet heb jij geen last van de zon in je ogen. Je vindt het allemaal in de Avond4daagse webshop.

Breed assortiment

In de Avond4daagse webshop vind je een brede collectie met de leukste en handigste Avond4daagse producten. Niet alleen kleding, maar ook zweetbandjes, tassen, handdoeken maken onderdeel uit van het assortiment. En er is nog veel meer. Neem snel een kijkje.

Assortiment Webshop

15% korting

Wil je jouw kind verrassen met een mooi cadeau na afloop van de Avond4daagse? Ook dan ben je in de Avond4daagse webshop aan het juiste adres. Bestel je vóór 1 juni 2022, dan ontvang je met de code A4D15 bovendien 15% korting! Klik hier om direct naar de Avond4daagse webshop te gaan.