Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Fiero’s Zomer Fotochallenge

De Avond4daagse is voorbij. Maar dat betekent niet dat je Fiero niet meer ziet. Want daarvoor vindt hij bewegen veel te leuk. Vier jij deze vakantie ook met Fiero? Doe dan mee aan Fiero’s Zomer Fotochallenge en maak kans op één van die vijf verrekijkers!

Header Zomer Fotochallenge Website (1600 X 900 Px)

Zo doe je mee

Gebruik het Fiero Instagram- of TikTok-filter om een foto te maken waarop jij en misschien ook wel je vrienden of familie samen met Fiero te zien zijn. Het maakt niet uit of je de foto thuis maakt of op jouw vakantiebestemming, in het park, op het strand, in het bos, in de speeltuin of waar dan ook. Zolang Fiero maar ook op de foto staat.

Afbeelding Jongen Verrekijker

Win één van de vijf verrekijkers

Plaats jouw mooiste zomerfoto met #fierozomerchallenge op Facebook of Instagram, tag Avond4daagse en maak kans op die gave verrekijker! Iedereen mag meedoen! Door deelname verklaar je akkoord te gaan met de actievoorwaarden.

De winnaar van deze challenge wordt op 1 september 2023 door Fiero bekend gemaakt op het Facebook- en Instagram-account van de Avond4daagse. Volg ons nu om erachter te komen of jij de winnaar bent.