Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Het Kinderen voor Kinderen Avond4daagse lied is uit!

Trek je schoenen aan, smeer je keel en ga op pad met het nieuwe Kinderen voor Kinderen lied “Avond4daagse”! Speciaal voor hét wandelfeest werd dit nummer geschreven. In de bijbehorende clip zie je ook het dansje. Maak een video waarin jij ook het nummer meezingt en -danst en wie weet verschijn jij wel in de Kinderen voor Kinderen songtekstvideo!

Avond4daagse Logo Kinderen Voor Kinderen

Feestelijk

Met “Avond4daagse” beschikken we over het “Potje met vet 2.0”. Het nummer zal de komende jaren alle Avond4daagsen opfleuren. Je vindt het nummer op YouTube en Spotify. Draai het lied, zing het mee en jij bent klaar om jouw Avond4daagse extra feestelijk te maken!

Kinderen van Kinderen voor Kinderen dansen over straat
Foto: Wiebke Wilting

In beeld

Wil jij kans maken om te schitteren in de officiële Kinderen voor Kinderen songtekstvideo? Stuur dan vóór 3 juni een video in waarin jij het nummer meezingt. Een aantal van jullie video’s wordt gebruikt in de songtekstvideo die 10 juni uitkomt. Insturen van de video kan via de website van Kinderen voor Kinderen. Vraag wel eerst toestemming aan je ouders/verzorgers.

Om je een handje te helpen, vind je hier de songtekst. Wil je (ook) het dansje leren? Dans dan mee met de dansvideo hieronder.