Medailles

Op deze pagina vind je meer informatie over de officiële Avond4daagse-medailles.

Medailles
Welke medailles zijn er? 

Voor veel kinderen is de Avond4daagse-medaille de allereerste medaille in hun leven. De Avond4daagse-medaille heeft daarom een feestelijke en vrolijke uitstraling. De officiële serie medailles loopt tot en met nummer 25 en kost €2,15 per stuk (inclusief btw).

Sommige Avond4daagsen geven deelnemers de optie om één dag deel te nemen. Zij ontvangen een speciale dagmedaille.

Hoe bestel je de medailles? 

Ben je met jouw Avond4daagse-organisatie aangesloten bij KWBN? Dan kun je vanaf maart medailles en vrijwilligersspeldjes bestellen. Je ontvangt hiervoor in maart van KWBN per mail een link naar een online bestelformulier. Je bepaalt zelf op welk moment je bestelt. Het advies is om een aantal weken voor de start van je Avond4daagse de eerste grote bestelling te doen. Op het bestelformulier kun je aangeven op welke locatie en op welke datum je de medailles wilt ontvangen.

Het is vanaf dit jaar ook mogelijk om via de website te bestellen: 

Bestellen

Home Edition

Neem je als organisator deel aan de Avond4daagse - Home Edition, dan kun je ervoor kiezen of je al dan niet de medailles wilt verspreiden bij de deelnemers. Kies je voor het zelf verspreiden, dan ontvang je kosteloos de medailles (deze zijn bij inschrijving voor de Home Edition al betaald door de deelnemers). Lees hier meer over de Avond4daagse - Home Edition voor organisatoren

The making of...

Benieuwd hoe de Avond4daagse-medailles worden gemaakt? Bekijk dan deze film: