Avond4daagse – Home Edition

Avond4daagse?- Home Edition brengt 60.000?mensen?in beweging

Avond4daagse - Home Edition brengt 60.000 mensen in beweging

Niet vier dagen, maar vier maanden kregen deelnemers dit jaar de kans om de Avond4daagse te lopen. Met Avond4daagse – Home Edition sprong Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) in het gat dat dreigde te vallen door de coronacrisis. Samen met partner eRoutes bood de wandelbond iedereen de mogelijkheid om op een eigen moment vanaf een eigen startlocatie de Avond4daagse te lopen. De Avond4daagse werd zo ‘coronaproof’.  

Ruim 120 lokale Avond4daagse organisatoren sloten aan bij deze speciale versie en verzorgden o.a. op een creatieve en feestelijke manier de uitgifte van medailles in hun eigen regio. Uiteindelijk trokken zo'n 60.000 wandelaars de wandelschoenen aan en verdienden tussen juni en september de officiële Avond4daagse medaille.

ReumaNederland ontvangt ruime donatie voor onderzoek naar jeugdreuma

Deelnemers konden er in 2020 ook voor kiezen de Avond4daagse voor een ander te lopen: kinderen met reuma. Zo konden zij geld doneren aan ReumaNederland of een sponsoractie op touw zetten. Op deze manier droegen zij bij aan onderzoek naar een medicijn voor kinderen met jeugdreuma. Voor veel kinderen met jeugdreuma is zelf meelopen met de Avond4daagse onmogelijk. 

Avond4daagse - Home Edition in 2021 

Ook in 2021 vindt de Avond4daagse - Home Edition plaats! Is het nog niet mogelijk om reguliere evenementen te organiseren, dan kun je met de Avond4daagse - Home Edition toch lekker in beweging komen en jouw officiële Avond4daagse medaille verdienen! Meedoen aan de Avond4daagse - Home Edition kan van 29 maart t/m 30 juni 2021. Binnenkort vindt je op deze website meer info!

Klik hier voor de leukste feiten van de Avond4daagse - Home Edition 2020.