Klaar om van start te gaan!

Leuk! Je hebt je aangemeld om de Avond4daagse - Home Edition te lopen. Heb je er al zin in? We kunnen ons voorstellen dat deze aangepaste editie enkele vragen oproept. Daarom hebben we hieronder de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet zodat je voorbereid van start kunt gaan.

De Avond4daagse gaat dóór! Doe mee aan Avond4daagse - Home Edition

Inschrijven voor de Avond4daagse - Home Edition is mogelijk vanaf 29 maart 2021 

Download voordat je van start gaat de eRoutes app voor Android telefoons in Google Play of voor iOS (iPhones) in de App Store. Dit kan vanaf 29 maart 2021. Heb je de app al op jouw telefoon staan, update deze dan (vanaf 29 maart 2021).

Log in met je eRoutes account. Deze bestaat uit een e-mailadres en wachtwoord. Het e-mailadres is het adres waar je ook de bevestiging van de inschrijving hebt ontvangen, het wachtwoord heb je bij inschrijving aangemaakt. Heb je meerdere deelnemers aangemeld met verschillende mailadressen, dan kunnen zij onder hun eigen account lopen.

Zo vind je routes voor jouw Avond4daagse - Home Edition.

Op de dagen dat je een Avond4daagse wandeling wilt maken, open je de eRoutes app. Je kiest voor ‘Start Avond4daagse. Kies dan jouw wandeldag (Wandeling 1, Wandeling 2, Wandeling 3 of Wandeling 4).

Vervolgens heb je de keuze om een route van 2,5 - 5 of 10 km te laten genereren. Kies de afstand die jij wilt lopen en de app genereert direct vanaf jouw locatie drie bijpassende routes waar je uit kunt kiezen. Deze routes wisselen dagelijks, dus je hebt keuze genoeg. Bekijk welke route je leuk lijkt om die dag te wandelen en klik op de bijbehorende button om de route te starten. De route aanwijzingen worden daarna direct gestart en leiden je via stem- en beeldnavigatie de weg. 

Tijdens de wandeling verrassen wij je met leuke berichten, tips en opdrachten in de app. Zo wordt het wandelen van de Avond4daagse - Home Edition nóg leuker!

Na het wandelen met de eRoutes app wordt je wandeling opgeslagen in je account onder ‘Ik’. Je herkent jouw Avond4daagse wandelingen aan het groene icoontje met een 4 er in. Op de vierde dag lees je in de berichten in de app dat jouw Avond4daagse voltooid is. Maar jij weet natuurlijk zelf ook dat het dan tijd is voor je eigen 1,5 meter-feestje! En die medaille .... die komt eraan!

Wil je meer informatie over het gebruik van de eRoutes app of kom je ergens niet uit? Kijk dan op de website van eRoutes voor meer informatie.


Ik heb zelf een leuke route bedacht, kan ik die ook lopen?
Dat kan ook. Kies dan in de eRoutes app voor ‘Start Avond4daagse’, vervolgens kies je de optie ‘Start zonder route’ en laat de app je eigen route tracken. Zo zie je na afloop precies waar je hebt gelopen en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Bovendien weten wij dat je ook daadwerkelijk vier dagen hebt gelopen. Ook als je kiest voor het lopen 'zonder route' ontvang je de leuke berichten in de app tijdens jouw wandeling. En na afloop wacht de officiële Avond4daagse medaille.

Oriënteren op routes of zonder mobiele app lopen?
Dat kan via de online routeplanner van eRoutes. Ga hiervoor op een computer of laptop naar www.eroutes.nl, log in op je account en maak een route vanaf de locatie waar jij wilt starten. Download de route als PDF om deze te printen of bekijk de PDF vanaf je telefoon. Als je zonder eRoutes app loopt, kunnen we je activiteit niet bijhouden. Ook mis je dan de berichtjes onderweg. Loop je zonder de app, dan hoef je trouwens geen bewijs te sturen dat je daadwerkelijk hebt gelopen, we vertrouwen erop dat je je best hebt gedaan! De medailles krijg je ook gewoon thuisbezorgd.

Medailles
Na vier wandelingen is jouw Avond4daagse - Home Edition voltooid en kun je de felbegeerde Avond4daagse medaille in ontvangst nemen! Deze medaille wordt bij je thuisbezorgd (uiterlijk drie weken na afronding van jouw Avond4daagse). Omdat deze nieuwe opzet meer regelwerk vergt, vragen we je om begrip als het iets langer duurt.

Wandel ook voor een ander

Start je eigen sponsorloop en geef jouw Avond4daagse - Home Edition nóg meer waarde! Met jouw sponsorloop draag je bij aan onderzoek naar het juiste medicijn tegen jeugdreuma. Klik hier voor meer informatie en om je sponsorloop te starten!

Ready to go!

Geniet van jouw unieke Avond4daagse - Home Edition. Maak er vooral je eigen feestje van met spelletjes onderweg, iets lekkers in de rugzak en een mooi finish moment bij de voordeur! 

Wil je onderweg graag laten zien dat je de Avond4daagse loopt? Of zoek je nog een origineel cadeau voor na afloop? Bezoek dan de Avond4daagse webshop!

Deel jouw avonturen

We genieten graag met je mee. Deel je Avond4daagse - Home Edition avonturen via social media met #avond4daagsehome. En volg ons op Facebook of Instagram.

Vragen?

Heb je nog vragen over Avond4daagse – Home Edition? Mogelijk staat het antwoord al op de pagina Veelgestelde vragen. Specifieke vragen rondom het gebruik van eRoutes vind je het snelst via de eRoutes website.