Fun

De Avond4daagse wandelen is al hartstikke leuk. En met onderstaande middelen wordt het helemaal fun! Klik, sla op en deel.


Poster

Natuurlijk wil jij iedereen laten weten dat jij meeloopt met de Avond4daagse - Home Edition. Print de onderstaande poster uit en hang hem voor je raam! Of deel hem via social media met #avond4daagsehome.

Klik hier voor de PDF


Facebook kader profielfoto

Ook op Facebook kun je iedereen laten weten dat jij meeloopt. Plaats het Avond4daagse - Home Edition 2021-kader bij jouw profielfoto. Dat doe je als volgt:

  • Open Facebook en klik op jouw profielfoto
  • Klik nogmaals op jouw profielfoto
  • Kies 'Kader toevoegen'
  • Typ in de balk 'Kader zoeken': Avond4daagse - Home Edition en selecteer het kader
  • Klik op 'Opslaan'


Fotobordjes

Hoe leuk is het om onderweg foto's te maken en te laten zien hoeveel je al hebt gelopen? Het kan met de originele Avond4daagse afstandsbordjes. Draai ze uit op wat steviger papier (of plak ze na het printen op stevig papier) en neem ze mee onderweg. Je kunt er eventueel ook nog een stokje onder plakken. Maak jouw foto's terwijl je de bordjes omhoog houdt. En laat iedereen zien hoe ver jij al gelopen hebt.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een PDF


Buitenbingo

Wil jij jouw Avond4daagse wandeling nóg leuker maken? Onze partners maakten speciaal voor jou super leuke buitenbingo's! Print de bingo uit en speel hem onderweg. Veel plezier!

Klik op onderstaande afbeelding voor een PDF


Instagram/Facebook sjablonen

Wil jij jouw avonturen delen op Instagram en/of Facebook? Met onderstaande sjablonen helpen wij jou een handje. Je kunt ze gebruiken voor Insta stories en berichten en op Facebook. Deel ze met #avond4daagsehome


Certificaat Avond4daagse

Ja! Je hebt de Avond4daagse uitgelopen. Met dit certificaat maak jij jouw eigen herinnering aan deze speciale editie.
Vul in met wie je hebt gelopen, hoeveel kilometer en op welke 'brandstof' (een appel, rijstwafel, snoepje, water?). 

Klik hier voor de PDF Klik hier voor de PDF Klik hier voor de PDF Klik hier voor de PDF

Certificaat Plandelkampioen

Heb jij tijdens jouw Avond4daagse wandelingen ook nog opgeruimd? Top! Dan heb je eigenlijk niet gewandeld, maar geplandeld. Want zo noemen we dat als je tijdens het wandelen opruimt. Super goed van je! Je hebt hem meer dan verdiend: het certificaat Plandelkampioen!

Klik op onderstaande afbeelding voor een PDF


Kleurplaat mascotte

Wat is 'ie leuk hè? De enige echte Avond4daagse mascotte. Maar hieronder ziet hij er wel wat saai uit. Geef jij hem een mooi kleurtje?

Klik op onderstaande afbeelding voor een PDF


Uitnodiging

Wil je met jouw BFF de Avond4daagse - Home Edition lopen? Nodig hem/haar dan uit met een van de onderstaande uitnodigingen. Zeker weten dat jouw vriend(in) geen nee kan zeggen ;-).

Klik op de linkerafbeelding voor een jpg; klik op de rechterafbeelding voor een PDF.