In de media

De Avond4daagse - Home Edition komt regelmatig in de media. Bekijk hier de berichten en video's:


Avond4daagse - Home Edition op het Jeugdjournaal


Social media bericht van de staatssecretaris van VWS

Wat mooi dat ook het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de Avond4daagse - Home Edition toejuicht! Dit bericht plaatste staatssecretaris Paul Blokhuis op social media:

Avond4daagse op NPO Radio 1

Ook op de radio werd veel aandacht besteed aan Avond4daagse - Home Edition. Beluister hier het interview terug op NPO radio 1 Stax&Toine.


Artikel in nieuwsbrief Ouders van Nu

In de nieuwsbrief van het magazine Ouders van Nu stond eind mei een artikel over de Avond4daagse - Home Edition. Klik hier om het te lezen.


Burgemeester Zwolle deelt eerste Avond4daagse medailles uit

Avond4daagse Zwolle bedacht een leuk plan om de eerste Avond4daagse medailles uit te reiken. Ze vroegen of burgemeester Snijders van Zwolle dat wilde doen. Hij bedacht zich geen moment en ging met een hengel met daaraan de medailles op pad. De Swollenaer berichtte erover.

Foto: Pedro Sluiter


Sittardse Jelle loopt geld bijeen voor ReumaNederland

In De Limburger verscheen een mooi bericht over Jelle. Hij neemt deel aan de sponsoractie van ReumaNederland en loopt zo niet alleen voor zichzelf maar ook voor een ander. "Jelle hoopt dat ‘kinderen met pijn aan de botten’, ook gewoon zonder pijn kunnen bewegen en spelen zoals hij zelf kan." Klik hier voor het artikel in De Limburger. Hier lees je meer over de sponsoractie van ReumaNederland.

In de Steenwijker Courant lees je hoe ook Josette en Josanne Baas wandelen voor ReumaNederland.


RTV Focus Zwolle

Op RTV Focus Zwolle vertelde Peter van der Molen van de Avond4daagse Zwolle over ons mooie initiatief. En hij helpt de kijkers ook op weg met de app. Klik hier voor het artkel en de video.


Omroep Zeeland

Ook in Zeeland wordt flink gewandeld. Onder andere door de familie De Kok uit Oostburg. Omroep Zeeland berichtte erover in het volgende item:


Burgemeester reikt 300e medaille Sliedrecht uit

Ook in Sliedrecht is de Avond4daagse - Home Edition een groot succes. Waarnemend burgemeerster Dirk van der Borg reikte er 20 juli de 300e medaille uit. Sliedrecht 24 berichtte erover.

Klik hier voor het bericht op Het Kompas Sliedrecht.

Eerder schreef Sliedrecht 24 al over het succes van de Avond4daagse - Home Edition. En ook Het Kompas Sliedrecht besteedde aandacht aan ons mooie evenement.


Tobias (10) is 50.000e deelnemer Avond4daagse - Home Edition

Al meer dan 50.000 deelnemers meldden zich aan voor de Avond4daagse - Home Edition. Tobias (10) uit Zwolle was de 50.000e enthousiaste wandelaar. En natuurlijk werd hij in het zonnetje gezet! Onder andere De Swollenaer en RTV Meppel berichtten erover.