In de media

De Avond4daagse - Home Edition komt regelmatig in de media. Bekijk hier een greep uit de berichten en video's.


Avond4daagse - Home Edition op het Jeugdjournaal

Sarah Louise loopt de Avond4daagse. En dat doet ze niet zomaar, maar ... op stelten! Het Jeugdjournaal maakte er een mooie reportage van. Bekijk het fragment hieronder:

Ook bij de start van de Avond4daagse - Home Edition besteedde het Jeugdjournaal zowel op tv als op haar website aandacht aan de Home Edition. Lees hier het bericht op de website van het Jeugdjournaal.


Goedemorgen Nederland

Ook Goedemorgen Nederland besteedde aandacht aan de start van de inschrijving van de Avond4daagse - Home Edition. Klik hier voor het fragment uit Goedemorgen Nederland (vanaf 9 minuten).


Koffietijd

In Koffietijd haalden Loretta en Quinty samen met Tessa Veldhuis herinneringen op aan hun eigen Avond4daagse-tijd. Kijk hier het fragment van Koffietijd terug.


Hart van Nederland

Hart van Nederland wandelde mee met Sophie, Sanne en Fleur tijdens hun eerste dag van de Avond4daagse - Home Edition. Kijk hier het fragment terug.


NPO Radio 2

Paul Sanders (directeur-bestuurder Koninklijke Wandel Bond Nederland) stond op 1 in De Drie van Vandaag bij Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2. Hij vertelde in de uitzending over de Avond4daagse - Home Edition. Klik hier om het fragment terug te luisteren (vanaf 2:12:52).


Radio M Utrecht

De regionale omroep van Utrecht besteedde in haar programma Utrecht is wakker aandacht aan de Avond4daagse - Home Edition. Beluister hier het fragment terug (vanaf 7 minuten).


NH Radio

Voor de regionale omroep NH Radio legde René Romeijn van Sportservice Aalsmeer en Haarlemmermeer aan Eddy Keur uit wat de Avond4daagse - Home Edition inhoudt. Beluister hier het fragment (vanaf 24:25).


NPO Radio 5 - Bert op 5

Hoe is de Avond4daagse eigenlijk ontstaan? Marcel Claassen van de commissie Archief en Traditie van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) legt het op de radio uit aan presentator Bert Kranenbarg. Klik hier om het fragment te luisteren.


NPO Radio 5 - Lunch Lekker

Wat maakt de Avond4daagse - Home Edition zo bijzonder? Mariëlle Vissers van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) vertelde het aan presentator Daniël Dekker. Kik hier om het interview te beluisteren.


RTV Hattem

 

Avond4daagse Hattem bedacht een originele manier om de eerste Avond4daagse medailles uit te reiken. Niemand minder dan de burgemeester zette de eerste deelneners in het zonnetje. RTV Hattem en De Hattemer besteedden er aandacht aan.