Partners van de Avond4daagse - Home Edition

De Avond4daagse – Home Edition is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en mogelijk gemaakt door eRoutes.

Daarnaast wordt de Avond4daagse – Home Edition ondersteunt door bedrijven en organisaties die het net zo belangrijk vinden dat de Avond4daagse dit jaar door kan blijven gaan. Mede dankzij deze organisaties lopen er tienduizenden kinderen dit jaar hun eigen Avond4daagse vanaf huis en ontvangen zij de felbegeerde medaille als beloning. Een unieke ervaring die niemand meer vergeet!


Zorg van de Zaak Netwerk

Als Zorg van de Zaak Netwerk (een netwerkorganisatie van arbobedrijven, expertisebedrijven en zorgbedrijven met ruim 5.300 medewerkers) vinden wij het belangrijk dat mensen kunnen blijven werken en meedoen in de samenleving. Daarmee vormt Zorg van de Zaak een uniek platform voor participatie. Onze visie is dat mensen gelukkiger zijn als ze kunnen participeren in werk en maatschappij. Daarom streven we ernaar om mensen te laten deelnemen en helpen we op alle momenten dat dit niet zo is. Hiermee willen we een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Nederland. Wandelen draagt daaraan bij en verbindt mensen. Daarom steunen wij graag de Avond4daagse - Home Edition en zijn wij partner van KWBN.

www.zorgvandezaaknetwerk.nl


ReumaNederland

Niet voor ieder kind is bewegen, zoals lopen, spelen of fietsen vanzelfsprekend. Duizenden kinderen in Nederland met jeugdreuma worden geremd in hun dagelijks leven. ReumaNederland is daarom partner van de Avond4daagse. ReumaNederland strijd tegen de rem van reuma en investeert in betere behandelingen en baanbrekende oplossingen voor de meer dan 2 miljoen Nederlanders met reuma.

Geef jouw Avond4daagse nóg meer waarde en start een sponsorloop!

Meld je snel aan voor de Avond4daagse, start je eigen sponsorloop en vraag iedereen om je heen om jouw Avond4daagse te sponsoren. Met jouw sponsorloop draag je bij aan onderzoek naar het juiste medicijn tegen jeugdreuma. Klik hieronder om jouw sponsorloop aan te maken.

Klik hier voor meer informatie en om je eigen sponsorloop te starten!


JOGG Gezonde Jeugd, Gezonde toekomst
- initiatief The Daily Mile -

JOGG is een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken we aan een onderbouwde, integrale methodiek (de JOGG-aanpak) waarmee we de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder maken. Daardoor groeit onze jeugd op tot een gezonde generatie. JOGG heeft in 2016 het initiatief The Daily Mile samen met ambassadeur Erben Wennemars naar Nederland gehaald. Met The Daily Mile gaan kinderen van de basisschool met elkaar 15 minuten buiten lopen of rennen, waarbij er ongeveer 1.6 km afgelegd wordt. Door de samenwerking met de Avond4daagse – Home Edition worden de kinderen die The Daily Mile al lopen enthousiast gemaakt voor de Avond4daagse. De kinderen kunnen hier laten zien wat voor een goede conditie ze al hebben opgebouwd. Hetzelfde geldt voor de kinderen die de Avond4daagse lopen. The Daily Mile is een mooie manier voor ze om het bewegen voort te zetten en een vast onderdeel te maken van het dagelijks leven!

www.jogg.nl


Nederland Schoon

Een Nederland vrij van zwerfafval is belangrijk voor mens, dier en milieu. Nederland Schoon werkt daarom al 30 jaar intensief samen met bedrijven, burgers, maatschappelijke instanties en overheid om zwerfafval aan te pakken en ervoor te zorgen dat een schone omgeving de norm wordt en blijft. Daarom is Nederland Schoon partner van de Avond4daagse. We zetten ons samen in voor een schone route, zodat na afloop van de Avond4daagse geen zwerfafval op de route achterblijft.

Word jij ook supporter van schoon? Ga naar www.supportervanschoon.nl.


Als bedrijf ook een bijdrage leveren aan de Avond4daagse - Home Edition?

Neem contact op