Partners van de Avond4daagse - Home Edition

De Avond4daagse – Home Edition is een initiatief van Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en mogelijk gemaakt door eRoutes.

Daarnaast wordt de Avond4daagse – Home Edition ondersteunt door bedrijven en organisaties die het net zo belangrijk vinden dat de Avond4daagse dit jaar door kan blijven gaan. Mede dankzij deze organisaties lopen er tienduizenden kinderen dit jaar hun eigen Avond4daagse vanaf huis en ontvangen zij de felbegeerde medaille als beloning. Een unieke ervaring die niemand meer vergeet!


ReumaNederland

Dit jaar loop je naast de mooie medaille voor jezelf óók voor een ander! Niet voor alle kinderen is wandelen namelijk vanzelfsprekend. Veel kinderen met reuma kunnen niet meedoen aan de Avond4Daagse. Bewegen, zoals lopen, spelen, fietsen lukt hen vaak niet. Hun gewrichten werken niet mee en ze zijn gauw uitgeput.
Onze partner ReumaNederland zet zich dagelijks in voor mensen met reuma. Door mee te lopen en te doneren aan ReumaNederland draag jij bij aan dit onderzoek, zodat kinderen met jeugdreuma snel het juiste medicijn krijgen. Met een Tikkie kun jij een donatie van €1 doen.

Geef jouw Avond4Daagse nog meer betekenis en maak van jouw Avond4Daagse Home Edition een eigen sponsoractie voor het onderzoek naar jeugdreuma. Doe mee!

REUMANEDERLAND.NL 


Fruitvriendjes / Schoolfruit.nl

Elk kind heeft volgens Schoolfruit.nl recht op toegang tot gezonde voeding op school. De missie van Schoolfruit.nl is dan ook om gezonde voeding op scholen in Nederland voor kinderen bereikbaar te maken. Op basis van de ervaring van Schoolfruit.nl is bekend dat scholen in toenemende mate willen gaan voor meer gezonde voeding in de klas. De financiering hiervan kan een proces zijn wat een schooljaar in beslag kan nemen.

Schoolfruit.nl speelt hierop in met het schoolfruitprogramma van de Fruitvriendjes. Hierbij wordt gestart met het leveren van het groente en fruit en verzorgt Schoolfruit.nl de voorfinanciering. Dit geeft de school de tijd om de financiering door middel van activiteiten tijdens het lopende schooljaar te realiseren.
Naast de activiteiten waar de school zich aan committeert zoeken de regionale schoolfruitadviseurs van Schoolfruit.nl continu naar landelijke en lokale partnerships en mogelijkheden om de deelnemende scholen te ondersteunen met (extra) financiering.

FRUITVRIENDJES.NL


Unicef

Ieder kind kan de toekomst bepalen. Ieder kind verdient de kans om groots te worden. Sterker nog, daar hebben ze recht op. Door de coronacrisis zien wereldwijd miljoenen kinderen hun toekomst in duigen vallen. Kinderen lijken minder vatbaar voor het virus, maar de directe en indirecte gevolgen van de crisis zijn voor hen enorm. Ze gaan niet meer naar school en hebben geen toegang meer tot basiszorg, gezonde voeding en vaccinaties. Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie werkt UNICEF in deze crisis extra hard om deze kinderen te beschermen. Samen zorgen we ervoor dat ze niet de onzichtbare slachtoffers van de coronacrisis worden.

Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Draag ook bij via een Tikkie donatie.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP UNICEF.NL/CORONA


Kampeerhal Roden

Bij Kampeerhal Roden vind je alles voor je vakantie, vrije tijd en tuin onder één dak. Met 20.000 m2 winkeloppervlak meer dan 70.000 verschillende producten kun je je hier een hele dag vermaken. Kampeerhal Roden is daarnaast dé specialist in wandelen. Op onze wandeltestbaan test je schoenen van oa Hanwag, Lowa en Meindl. Ook in wandelkleding, -sokken en -stokken zijn de één van de grootste van Nederland.

Kom langs in de winkel in Roden of winkel gemakkelijk online.

KAMPEERHALRODEN.NL


Amysoft Waterontharders

In Nederland is Amysoft al ruim 20 jaar exclusief dealer van Ecowater waterontharders. Ecowater is de uitvinder (sinds 1925) en mag zich al vanaf 1992 wereldwijd de marktleider in huishoudelijke waterontharders noemen. Sinds 2019 produceert Ecowater voor Amysoft een waterontharder die het meest geschikt is voor de Nederlandse markt.

Met zo’n 45 enthousiaste medewerkers is Amysoft een bloeiend Nederlands familiebedrijf. De advisering, levering, montage en service van waterontharders in alle maten wordt in heel Nederland door Amysoft vanuit de vestigingen Leek en IJsselstein verzorgd.

AMYSOFT.NL


Als bedrijf ook een bijdrage leveren aan de Avond4daagse - Home Edition?

Neem contact op