Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Home Edition

Soms ben je niet in de gelegenheid om de traditionele Avond4daagse te lopen. Of is die van jou al geweest en wil je graag nog een keer lopen. Speciaal daarvoor hebben wij de Avond4daagse - Home Edition! Avond4daagse - Home Edition iets voor jou? Lees snel verder.

Moeder en oma kijken met zoontjes op telefoon

Er zijn delen van het land waar geen reguliere Avond4daagse wordt georganiseerd (in onze agenda zie je waar Avond4daagsen zijn gepland). Daarnaast zijn er kinderen waarvoor de reguliere Avond4daagse niet mogelijk is.  Denk aan kinderen met een gevoeligheid voor prikkels of een beperking waardoor zij niet in groepen kunnen lopen. Voor deze kinderen bieden wij de Home Edition aan. Met behulp van wandel.nl app loop je zo je eigen Avond4daagse. 

Uiteraard ontvang je na 4 dagen wandelen de officiële Avond4daagse medaille! 

De Avond4daagse - Home Edition is bedoeld voor individuele deelnemers of kleine groepen. Twijfel je of de Home Edition voor jouw geval geschikt is of wil je met een grote groep gaan wandelen, neem dan voor advies contact op via info@avond4daagse.nl

Medaille Home Edition (1)
Cijfers van de Avond4daagse Home Edition 2021

Ontstaan Home Edition

In 2020 en 2021 stond de wereld stil vanwege de coronacrisis. Maar een jaar zonder Avond4daagse is natuurlijk ondenkbaar. Dus introduceerden we Avond4daagse – Home Edition. Hoewel de meeste deelnemers de échte Avond4daagse misten, was de Home Edition een groot succes. In 2020 namen bijna 60.000 kinderen deel en in 2021 65.817! Ook kregen we veel media-aandacht. Zo was de Home Edition te zien tijdens het Jeugdjournaal, Koffietijd, Goedemorgen Nederland, Hart van Nederland en te horen op NPO Radio 2, NPO Radio5, en Radio M.

De Home Edition blijft!

Vanaf 2022 was het weer mogelijk de reguliere Avond4daagse te organiseren. Maar we realiseerden ons ook dat een Home Edition mogelijkheden biedt voor kinderen die anders geen Avond4daagse kunnen lopen. Daarom blijf de Home Edition bestaan, zo kan iedereen genieten van deze welverdiende gezonde en bovenal leuke activiteit. 

Home Edition vanaf 2022

Nu het weer mogelijk is, focusten we ons in 2022 op de reguliere, traditionele Avond4daagse. Maar we realiseerden ons ook dat een Home Edition mogelijkheden biedt voor kinderen die anders geen Avond4daagse kunnen lopen. Denk aan kinderen met een gevoeligheid voor prikkels of een beperking waardoor zij niet in groepen kunnen lopen. Ook zijn er delen van het land waar geen reguliere Avond4daagse wordt georganiseerd (in onze agenda zie je waar Avond4daagsen zijn gepland). Daarom bieden wij iedereen op wie bovenstaande van toepassing is ook vanaf 2022 de mogelijkheid deel te nemen aan de Home Edition.

Meedoen kan van 5 t/m 13 oktober 2024. Inschrijven kan vanaf 21 september, via de link die dan op deze pagina komt te staan.