Organisaties en Scholen

Organiseer jij een Avond4daagse? Of doet jouw school mee aan de Avond4daagse? Dan vind je hier de juiste informatie.

Update mei 2020: De informatie op deze pagina heeft betrekking op de ‘reguliere’ Avond4daagse. Vanwege de coronacrisis kan de Avond4daagse in ieder geval tot en met 1 september helaas niet op de reguliere manier doorgaan. De informatie hieronder is dus van toepassing in 2021. Om in 2020 toch de Avond4daagse te kunnen lopen, is er een speciale Avond4daagse – Home Edition! Klik op deze link om hier meer over te lezen.  

Lid worden van KWBN? 

Wil jij met jouw Avond4daagse lid worden van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)? Klik dan hier voor meer informatie 

Ondersteuning

We ondersteunen je graag bij de organisatie van jouw Avond4daagse. Zo is er het Handboek Avond4daagse waarin stap voor stap wordt uitgelegd waar je bij de organisatie aan moet denken. Daarnaast is er het Online Calamiteitenplan waarmee je eenvoudig een calamiteitenplan op maat maakt. 

Bestellen van materialen

Op deze site kun je diverse materialen bestellen, zoals promotiematerialen waarmee je jouw Avond4daagse onder de aandacht kunt brengen. Denk hierbij aan posters en flyers. Ook kun je materialen als startkaarten en markeerpijlen bestellen. En uiteraard kun je hier ook de officiële Avond4daagse-medailles bestellen. 

Promotiematerialen voor scholen

Scholen kunnen een aantal promotiematerialen downloaden om de Avond4daagse nog meer te laten leven op school. Hiervoor vul je jouw e-mailadres in. Dan ontvang je deze materialen per e-mail van ons.