Organisaties en Scholen

Organiseer jij een Avond4daagse? Of doet jouw school mee aan de Avond4daagse? Dan vind je hier de juiste informatie.

Update maart 2021: De informatie op deze pagina heeft betrekking op de ‘reguliere’ Avond4daagse. Vanwege de coronamaatregelen bieden wij sinds 2020 de Avond4daagse - Home Edition aan. Dit is een digitale variant van de Avond4daagse. Neem je als organisator deel aan de Avond4daagse - Home Edition, dan ontvang je op een andere wijze ondersteuning. Hier lees je meer over de Avond4daagse - Home Edition voor organisatoren.   

Lid worden van KWBN? 

Wil jij met jouw Avond4daagse lid worden van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN)? Klik dan hier voor meer informatie 

Ondersteuning

We ondersteunen je graag bij de organisatie van jouw Avond4daagse. Zo is er het Handboek Avond4daagse waarin stap voor stap wordt uitgelegd waar je bij de organisatie aan moet denken. Daarnaast is er het Online Calamiteitenplan waarmee je eenvoudig een calamiteitenplan op maat maakt. 

Bestellen van materialen

Normaliter kunnen deelnemende organisaties op deze site diverse materialen bestellen, zoals promotiematerialen waarmee je jouw Avond4daagse onder de aandacht kunt brengen. Denk hierbij aan posters en flyers. Ook kun je materialen als startkaarten en markeerpijlen bestellen. En uiteraard kun je hier ook de officiële Avond4daagse-medailles bestellen. 
Bovenstaand promotiemateriaal heeft betrekking op een reguliere Avond4daagse. In verband met de coronamaatregelen bieden wij in 2021 de digitale variant Avond4daagse - Home Edition aan. Bij deelname aan deze editie ontvang je digitale promotiemiddelen. In 2021 wordt er daarnaast geen regulier promotiemateriaal aangeboden.