Facebookgroep voor Avond4daagse organisaties

Facebookgroep voor Avond4daagse organisaties

We merken dat er een grote behoefte is van Avond4daagse organisaties om onderling contact te hebben. Er is behoefte om ideeën uit te wisselen, elkaar vragen te stellen en van elkaar te leren. Daarom introduceerden we een besloten Facebookgroep voor Avond4daagse organisaties. Deze groep is alleen toegankelijk voor Avond4daagse organisaties die aangesloten zijn bij KWBN.  

Doel 

De Facebookgroep is een online ontmoetingsplaats voor Avond4daagse organisaties. Deze groep is dus echt bedoeld om met andere Avond4daagse organisaties ideeën uit te wisselen, elkaar vragen te stellen en van elkaar te leren.  De Facebookgroep is niet bedoeld voor gerichte vragen aan het Avond4daagse team. Met deze vragen kun je mailen naar: info@avond4daagse.nl of bellen naar: 024 - 365 55 75. 

Leden 

Alleen Avond4daagse organisaties die aangesloten zijn bij KWBN kunnen lid worden van de besloten Facebookgroep voor Avond4daagse organisaties. Dat betekent dat de berichten en reacties die je plaatst in deze groep alleen zichtbaar zijn voor de andere groepsleden (andere Avond4daagse organisaties). 

Aanmeldprocedure 

Ben je een Avond4daagse organisatie en aangesloten bij KWBN? Ga dan naar de Facebookgroep Avond4daagse organisaties, klik op “Lid worden”. Wij beoordelen jouw aanvraag en geven je zo snel mogelijk toegang tot de groep.