Ondersteuning

Avond4daagse heeft hulpmiddelen ontwikkeld om jou als Avond4daagse-organisatie te ondersteunen en te ontzorgen.

Ondersteuning

Handboek Avond4daagse

Het Handboek Avond4daagse helpt je stap voor stap naar een verantwoorde Avond4daagse. In dit boek wordt uitgelegd waar je tijdens de organisatie van jouw Avond4daagse aan moet denken: van de eerste voorbereidingen tot de Avond4daagse zelf en de evaluatie. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer: verzekeringen, tips voor het bepalen van de route, vrijwilligers werven en het opstellen van een deelnemersreglement. Als Avond4daagse-organisatie ontvang je het Handboek gratis.

Online Calamiteitenplan

Veiligheid tijdens jouw Avond4daagse is natuurlijk heel erg belangrijk. Als organisatie ben je zelfs wettelijk verplicht om een calamiteitenplan op te stellen. Bij de aanvraag van vergunningen bij de gemeente is ook steeds vaker een calamiteitenplan nodig. KWBN ontwikkelde daarom voor alle organisaties van wandelevenementen, dus ook voor Avond4daagsen, een online calamiteitenplan.

Met dit computerprogramma maak je voor jouw Avond4daagse binnen 2 uur een calamiteitenplan op maat. Je brengt met het programma jouw Avond4daagse, de veiligheidsrisico’s en de te treffen maatregelen in kaart. Ook kun je met het programma aangeven wie er binnen jouw organisatie voor bepaalde veiligheidstaken verantwoordelijk is. Zo weten de vrijwilligers binnen jouw organisatie precies hoe ze moeten handelen als er iets zou gebeuren.

Aanmelden

Het online calamiteitenplan is gratis voor Avond4daagse-organisatoren. Klik op onderstaande button om het online calamiteitenplan aan te vragen. Na het invullen van jouw gegevens ontvang je vervolgens een registratiecode en handleiding. 

Ja, ik meld mij aan