Online inschrijven

Online inschrijven
Wat is Online inschrijven?

Met de tool Online inschrijven nemen we je administratief werk uit handen. Deelnemers schrijven zich voortaan online voor jouw Avond4daagse in en betalen het inschrijfgeld ook online. Lange rijen bij jouw startbureau zijn hiermee voortaan verleden tijd. Resultaat: tevreden kinderen en ouders!

Hoe werkt het?

De deelnemers aan jouw Avond4daagse schrijven zich vooraf via Avond4daagse.nl in en ook de betaling van het inschrijfgeld verloopt online via de tool. Je hebt als organisatie de keuze uit drie soorten online inschrijfformulieren. Klik hier om voorbeelden van de formulieren te bekijken.

Met één druk op de knop kun je voorafgaand aan jouw Avond4daagse op ieder gewenst moment je complete deelnemerslijst bekijken. Zo weet je precies hoeveel deelnemers zich al hebben ingeschreven. Ook kun je kenmerken van de deelnemers bekijken, zoals leeftijd. Benieuwd hoe de deelnemerslijst eruit ziet? Klik dan hier om een voorbeeld te downloaden.

Bij de start tonen de deelnemers/begeleiders de betalingsbevestiging die ze na betaling per mail hebben ontvangen. Jij geeft ze een startkaart en ze kunnen vervolgens snel van start!

Is er sprake van een calamiteit tijdens jouw Avond4daagse? Dankzij een ingebouwde SMS-functie binnen de tool Online inschrijven kun je de deelnemers aan jouw Avond4daagse snel informeren.

Aanmelden


Keuze uit drie pakketten

 

Pakket Brons

Wat krijg je binnen dit pakket?

Keuze uit drie inschrijfformulieren

Drie varianten van het inschrijfformulier, zodat jij het formulier kunt kiezen dat voor jouw Avond4daagse het meest geschikt is. Klik hier om de formulieren te bekijken. 

Ondersteuning bij online inschrijven via de KWBN helpdesk

Voorafgaand aan jouw evenement staan we je met raad en daad bij. We begeleiden je bij de invoer van online inschrijven. Loop je tegen problemen aan of heb je vragen? Dan kun je bij ons terecht voor hulp en advies.

Financiële service

We maken inschrijfgelden iedere 14 dagen aan je over en factureren de kosten pas na afloop van je Avond4daagse. 

Deelnemersdata

Je hebt vooraf aan jouw Avond4daagse via de deelnemerslijst inzicht in de gegevens van je deelnemers. Deze kun je gebruiken om bijvoorbeeld scherper in te kopen, persoonlijk te communiceren of om jouw Avond4daagse gerichter te promoten.


Pakket Zilver

Wat krijg je binnen dit pakket?

Alle onderdelen uit pakket brons +

€ 199,- webshoptegoed

Vrijuit shoppen in de online winkel van Avond4daagse.nl. In de webshop kun je bijvoorbeeld kleding voor jouw vrijwilligers bestellen.

Je eigen banner

De Avond4daagse-banner van 3x1 meter is voorzien van de naam van jouw Avond4daagse(organisatie). Klik hier om een voorbeeld van een banner te bekijken.


Pakket Goud

Wat krijg je binnen dit pakket?

Alle onderdelen uit pakket brons en zilver +

Inschrijfformulier op maat

Een online inschrijfformulier dat volledig tegemoet komt aan jouw specifieke wensen. KWBN bespreekt de mogelijkheden en wensen met je en gaat het formulier vervolgens voor je bouwen.


Ik wil Online inschrijven gebruiken, en nu?

1. Je voert je Avond4daagse in binnen de tochtendatabase van KWBN via mijnkwbn.nl;

2. Via evenementen@kwbn.nl of dit formulier laat je ons weten dat je gebruik wilt maken van Online schrijven voor jouw Avond4daagse;

3. We nemen contact met je op om de details voor jouw Avond4daagse te bespreken;

4. Je kiest je online inschrijfformulier en geeft ons de benodigde informatie;

5. KWBN bouwt het door jou gekozen inschrijfformulier;

6. Je Avond4daagse krijgt in de online agenda van Wandel.nl een online inschrijflink en op Avond4daagse.nl komt een online inschrijfbutton.

7. Deelnemers schrijven online in, betalen direct via iDeal en ontvangen automatisch een betalingsbevestiging per e-mail;

8. Via mijnkwbn.nl heb je continu inzicht in alle inschrijvingen en KWBN maakt de inschrijfgelden elke 14 dagen naar je over;

9. Deelnemers tonen hun betalingsbevestiging bij het startbureau;

10. Je voorziet de deelnemers voor de start van een startkaart;

11. De deelnemers kunnen snel van start!

12. KWBN factureert de kosten pas na afloop van je Avond4daagse.

 
Heb je vragen over de tool Online inschrijven?

Heb je vragen? We laten je graag persoonlijk zien welke mogelijkheden er zijn en welke voordelen de tool voor jouw Avond4daagse kan opleveren. Neem gerust contact met ons op via telefoon 024-3655575 of info@avond4daagse.nl.

 

Aanmelden