Scholen

De Avond4daagse begint al met de voorpret! Jouw school kan via verschillende materialen alvast in de Avond4daagse-stemming komen. Via de organisatie van jullie Avond4daagse hebben jullie wellicht al een schoolpakket ontvangen.

  • Posters met tekstballonnen - Met deze vrolijke posters is jouw school helemaal klaar voor Avond4daagse. Hang ze op in de klas of op de ramen van de school. Er zijn 9 verschillende posters met teksten. 
  • Flyers - Deel de flyers uit aan de kinderen, zodat ze leuke en nuttige info over de Avond4daagse kunnen lezen. 
  • Wij zijn…’-borden - Met deze borden hebben de kinderen tijdens de Avond4daagse een goed herkenningspunt. Maak het bord aan stok, zodat deze goed zichtbaar is. Er zijn 6 groeps-versies en 2 neutrale versies om zelf in te vullen.   
  • ‘Wie ben ik’-brillen - Met deze brillen kun je een leuk spel spelen. Kinderen kunnen voor iemand opschrijven wie of wat die
    is. Een bekende persoon, een dier, een voorwerp etc. Het kind dat de bril op heeft, weet zelf niet wie of wat die is. Door vragen te stellen aan de ander, moet je achterhalen wie je bent.

                       

 

Extra promotiemateriaal downloaden

Heb je meer materialen nodig voor jouw school? Dan kun je deze downloaden en eventueel zelf printen. Of vraag extra gedrukte materialen aan via de organisator van jullie Avond4daagse. De Avond4daagse-organisaties die bij KWBN zijn aangesloten kunnen gratis gedrukte materialen bestellen bij ons.

Ja, ik wil downloaden