Home Edition in agenda

Maak jouw Home Edition nóg aantrekkelijker

Doen jullie mee aan de Home Edition? Dan brengen wij jouw digitale evenement onder de aandacht in de agenda op zowel avond4daagse.nl als op wandel.nl. Hiervoor hebben we alvast het evenement Avond4daagse [plaatsnaam] Home Edition voor je aangemaakt. En jij kunt deze pagina extra aantrekkelijk maken!

Home Edition in agenda
Nieuw in 2021 

Om jouw pagina in de agenda in 2021 extra sfeer te geven, kun je zelf informatie over het digitale evenement, foto's én video’s toevoegen. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Toevoegen extra informatie
  • Log in op www.mijnkwbn.nl (de inloggevens zijn bekend bij de coördinator Avond4daagse of wandeltochten).
  • Zoek jouw Avond4daagse - Home Edition op bij 'Wandelevenementen'.
  • Klik in het evenement op 'Bewerk'


     
  • Wanneer je het evenement bewerkt, klik je bij 'Omschrijving' op 'Bewerk'. 


     
  • Je kunt jouw digitale evenement nu aanvullen met onderstaande extra informatie:

1. Opmerking
Een tekst van ca. 300 woorden. Probeer deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Geef bijvoorbeeld informatie over wat de omgeving waarin deelnemers aan jouw Avond4daagse - Home Edition bijzonder maakt, welke leuke dingen kunnen zij tegenkomen, etc.  

2. Foto 
Hier kun je maximaal 2 afbeeldingen plaatsen van bijvoorbeeld de omgeving of van een sponsor. Het bestandstype is .jpg, formaat minimaal 600x400 pixels en de maximale grootte van het bestand is 1 MB. Let je bij het kiezen van de afbeeldingen wel op de copyrights: het mag geen van internet gehaalde foto zijn waarbij de maker geen toestemming voor het gebruik van de foto heeft gegeven. Staan er kinderen op, zorg er dan voor dat je van de ouders/verzorgers toestemming hebt om de foto te gebruiken en op internet te plaatsen. Uiteraard moeten de afbeeldingen van voldoende kwaliteit zijn. Let er vooral op of de foto's scherp zijn, niet te donker of te licht en of het een aantrekkelijk beeld is.

3. Video (optioneel) 
Heb je een leuk (YouTube) filmpje over bijvoorbeeld een eerdere Avond4daagse - Home Edition of over de omgeving, dan kan ook deze toegevoegd worden. Let ook hierbij op copyrights en de kwaliteit van het filmpje.

 
Hulp nodig?

Heb je problemen met inloggen op www.mijnkwbn.nl? Of is er nog geen coördinator Avond4daagse actief? Neem dan contact met ons op via 024 - 365 55 75 of via info@avond4daagse.nl.

Lukt het niet om extra informatie toe te voegen? Stel je vraag dan zo concreet mogelijk via een mail naar info@avond4daagse.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om je verder te helpen.