Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Doe mee aan Fiero's kleurwedstrijd!

Een vrolijke en kleurrijke wereld is waar Fiero energie van krijgt! Fiero daagt je daarom uit om te laten zijn hoe jouw Avond4daagse eruit ziet. Kleuren, plakken, knutselen, alles is toegestaan en niets is te gek. De leukste kleurplaat inzending wint toffe Avond4daagse rugzakken voor zijn/haar hele klas!

Naamloos 2 (4)

Fiero's kleurwedstrijd!

Deze wedstrijd liep tot 1 juli 2023

Voor Fiero is er niets leukers dan buiten plezier maken, samen bewegen en het ontdekken van de kleurrijke wereld om ons heen. Fiero zit dan ook vol met fantasie en avontuur, en is enorm nieuwsgierig naar jouw Avond4daagse wereld! Lees verder en ontdek Fiero's kleurwedstrijd, hoe je mee kunt doen en hoe je jouw creatie in kunt sturen om kans te maken op een prijs voor jou en je hele klas!

Fiero's kleurwedstrijd!

Fiero daagt jou uit om je eigen Avond4daagse kunstwerk te maken! Maak van Fiero's kleurplaat je gaafste creatie en win een super coole Avond4daagse rugzak... Niet alleen voor jezelf, maar voor je hele klas!

Gebruik de kleurplaat van Fiero als basis en geef er je eigen draai aan. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets gaafs van! Lees hieronder verder hoe je mee kan doen aan Fiero's kleurplaten wedstrijd!

Visual Tekenwedstrijd
Social Media Feed Kit

Download de kleurplaat en breng Fiero tot leven!

Dus waar wacht je nog op? Verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes om samen te gaan tekenen (of doe het zelf, dat mag natuurlijk ook). Pak je kleurpotloden, stiften, lijm en glitter en tover de kleurplaat om tot een originele creatie, die helemaal bij jou past!

Door op de onderstaande button te klikken, kun je jouw eigen kleurplaat van Fiero downloaden en uitprinten. Lees verder voor meer informatie over hoe je met jouw kunstwerk kans maakt op de fantastische prijs!

Klik hier en download jouw kleurplaat
Verzamel zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes, doe mee aan mijn tekenwedstrijd en maak kans op rugzakken voor je hele klas!

Hoe kan ik mijn kleurplaat inzenden?

Is je kleurplaat af? Dan is het tijd om een mooie foto te maken van jouw persoonlijke kunstwerk. Op die manier kun je jouw creatie insturen via de onderstaande button! Inspireer ook andere kinderen door jouw creatie te delen op social media met de hashtag #Fierochallenge! Zend je kleurplaat in en wie weet maak jij jouw klasgenootjes blij met gave Avond4daagse rugzakken!

De winnaar van deze challenge wordt op 3 juli 2023 door Fiero bekend gemaakt op het Instagram-account van de Avond4daagse. Volg ons nu om erachter te komen of jij de winnaar bent en mis geen enkel avontuur van Fiero!

Deze wedstrijd is beëindigd. Deelnemen is niet meer mogelijk.

Mockup Kleurplaat Inzending

Download hier jouw kleurplaat