Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Help jij mee?

Hoera! De Avond4daagse komt er weer aan. Maar op sommige plaatsen blijkt het een uitdaging om voldoende vrijwilligers te vinden. Steek jij jouw handen uit de mouwen en help jij mee van de Avond4daagse voor (jouw) kinderen een feestje te maken?

Vrouw hangt meisje Avond4daagse medaille om

Grote en kleine klussen

De organisatie van een Avond4daagse is een behoorlijke klus. Het gaat immers om professioneel opgezette evenementen die aan alle eisen van deze tijd voldoen. Verschillende besturen hebben een tekort in het organisatiecomité. Het is natuurlijk super als je meer tijd tot je beschikking hebt en mee wilt organiseren. Maar wist je dat ook voor een avond helpen een Avond4daagse organisatie al uit de brand kan helpen?

Avond4daagse organisatie loopt de polonaise

Waarom helpen?

Waarom zou je vrijwilligerswerk bij een Avond4daagse organisatie willen verrichten? In de eerste plaats omdat mede dankzij jou de Avond4daagse dan door kan gaan. Je geeft (jouw) kinderen een mooi wandelfeest! Daarnaast is het voor de vrijwilligers vaak ook een feest om in een vrolijke, positieve setting samen te werken aan iets moois en belangrijks. Daarnaast kan het je bijvoorbeeld ook helpen om je buurtgenoten beter te leren kennen.

Ja, ik wil helpen!

Wil jij ook helpen van jouw plaatselijke Avond4daagse een feest te maken? Neem dan contact op met jouw lokale Avond4daagse organisatie en vraag wat je kunt betekenen. Of wellicht heeft jouw Avond4daagse concrete vrijwilligersvacatures op haar website staan. Zeker weten dat je met open armen wordt ontvangen!

Is de Avond4daagse in jouw plaats al geweest? Denk dan eens na of je wellicht volgend jaar een rol wil spelen. Je kunt bijvoorbeeld eens aan vrijwilligers vragen wat de activiteiten inhouden, hoeveel tijd het kost en hoe zij het ervaren hebben. 

Het geeft zo’n voldoening al die blije kinderen te zien bij de intocht! Dat hebben we toch maar mooi met z'n allen mogelijk gemaakt.