Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Maak kennis met FIERO!

Fiero is een fanatiek en vrolijk deelnemer aan de Avond4daagse en heeft enorm veel zin om samen met alle kinderen in Nederland ook van deze editie weer een groot feest te maken! Lees snel verder, ontdek wie Fiero is en blijf op de hoogte van de nieuwste challenges en avonturen!

Illustratie Fiero met tekst Ga samen met mij op avontuur tijdens de Avond4daagse!

Samen beleven, feesten, lachen, ontdekken en bewegen!

Fiero heeft altijd veel lol tijdens de Avond4daagse en wil met zoveel mogelijk vriendjes & vriendinnetjes samen in beweging komen. Deelnemen aan de Avond4daagse is samen plezier maken, avontuurlijk op pad zijn maar vooral lekker samen in beweging komen.

Fiero is dé sfeermaker van de Avond4daagse! Altijd er op uit om avonturen te beleven en het gezellig te maken voor iedereen. Niet alleen tijdens de Avond4daagse, maar het hele jaar is Fiero in de weer om samen met kinderen de gaafste avonturen en challenges te beleven. 

Afbeelding Fiero

Hét gezicht van de Avond4daagse

De Avond4daagse is een oer-Hollands evenement dat van generatie op generatie overgaat. Voor ouder en kind is de digitale en de echte wereld steeds meer verweven. Fiero zet de kracht en verbinding van beide werelden in om beste vriendjes te worden met zoveel mogelijk kinderen. Fiero is hét gezicht van de Avond4daagse. En Fiero is er voor alle kinderen die meedoen aan de Avond4daagse (of nog niet meedoen). Lekker samen spelen, allerlei leuke uitdagingen aangaan en avonturen beleven.

Samen met alle kinderen gaat Fiero op pad en stap voor stap komt zo Nederland vrolijk in beweging! Want van Fiero kan en mag iedereen meedoen aan de Avond4daagse.

Met de komst van Fiero zet initiatiefnemer Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN) een belangrijke stap om de Avond4daagse ook in de toekomst aan te laten sluiten op de snel veranderende belevingswereld van de kinderen.

Ik wil zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes in Nederland met het grootste plezier in beweging brengen!

Op de foto met Fiero!

Samen maakt wat Fiero betreft alles leuker! Samen bewegen, lachen, dansen, zingen en samen op avontuur is het leukste dat er is. Daarom dagen we alle kinderen in Nederland uit om met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes of familie je leukste foto te maken samen met Fiero!

Hoe? Maak gebruik van het social media Instagram- of TikTok filter waarin je Fiero toevoegt in jouw omgeving!

Fotowedstrijd Visual
Afbeelding Actiepagina (1)

Hoe kun je op de foto met Fiero?

Wil jij wel samen met Fiero op de foto? Of een coole actiefoto maken waarin Fiero schittert? Voeg dan nu Fiero toe aan jouw foto-omgeving met het Avond4daagse Instagram- of TikTok-filter via de QR-code of de knop hieronder.

Gebruik hiervoor de hoofdcamera van je mobiel (dus niet de selfie camera), richt je telefoon naar voren en houd de camera stil bij het openen om Fiero op je scherm te laten verschijnen.

Je kunt Fiero verplaatsen, draaien, vergroten en verkleinen door hem met je vingers te bewegen in de omgeving. Zet Fiero bijvoorbeeld op een oppervlakte zoals de grond of op een tafel, verzamel al je vriendjes en vriendinnetjes en maak de leukste foto ooit!

Maak jouw foto met Fiero!

Fiero's kleurplaat

Een vrolijke en kleurrijke wereld waarin kinderen samen met Fiero in beweging komen. Dat klinkt Fiero als muziek in de oren!

Daarom daagt Fiero je uit om te laten zien hoe jouw Avond4daagse eruit ziet. Plakken, kleuren, alles mag en kan. Om je op weg te helpen, maakte Fiero deze mooie kleurplaat. Veel plezier!

Download hier jouw kleurplaat
Visual Tekenwedstrijd