Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

De Avond4daagse Challenge

Doet jouw school mee aan The Daily Mile? Dan kun je vanaf april meedoen aan The Daily Mile Avond4daagse Challenge. Doe zes weken mee aan uitdagende opdrachten en je weet zeker dat je fit genoeg bent voor de Avond4daagse!

Header | The Daily Mile Avond4daagse Challenge

The Daily Mile

The Daily Mile is een onderdeel van JOGG (Gezonde Jeugd Gezonde Toekomst). Met The Daily Mile streeft JOGG ernaar dat kinderen 3x per week 15 minuten (hard)lopen op school met als doel  blijere en fittere kinderen. The Daily Mile is heel eenvoudig in te zetten en heeft erkenningsstatus ‘goede aanwijzingen voor effectiviteit’. Inmiddels nemen al meer dan 600 scholen in heel Nederland deel. 

TDM Stempelpostera1 Klein

Avond4daagse Challenge

Wij ontwikkelden voor The Daily Mile verrassende opdrachten ter voorbereiding op de Avond4daagse: de Avond4daagse Challenge. Drie keer per week komen de kinderen op een speelse manier in beweging. Tijdens de onderdelen Brainboosters, Wandelbootcamp en The Daily Mile  werken de leerlingen aan een fitte geest in een vitaal lichaam en trainen ze hun spieren en verbeteren hun conditie. Na iedere activiteit vinken ze deze af op de speciale stempelkaart. Na afloop ontvangen de kinderen een diploma dat verklaart dat ze fit genoeg zijn voor de Avond4daagse.  

Meer weten over The Daily Mile en de Avond4daagse Challenge? Kijk dan op www.thedailymile.nl en download het certificaat.