Direct naar de content Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de footer

Avond4daagse medailles

Natuurlijk krijg je na vier dagen wandelen de welverdiende officiële Avond4daagse medaille. Er zijn er verschillende. Hieronder lees je er alles over.

Header | Medailles

Feestelijk

Voor veel kinderen is de Avond4daagse-medaille de allereerste medaille in hun leven. De Avond4daagse-medaille heeft daarom een feestelijke en vrolijke uitstraling. Op de medaille staat een nummer. Die staat voor het aantal keer dat je de Avond4daagse hebt gelopen.

Overzichtsfoto Avond4daagse medailles

Welke medailles zijn er?

De officiële serie Avond4daagse medailles loopt tot en met nummer 25. De medailles 1 t/m 10, 15, 20 en 25 zijn medailles aan een lint. Voor de 11e t/m de 14e, de 16e t/m de 19e en de 21e t/m de 24e Avond4daagse krijgen de deelnemers een speldje dat ze aan hun eerder behaalde medailles kunnen hangen.

Dagmedaille

Sommige Avond4daagsen geven deelnemers de optie om één dag deel te nemen. Hiervoor ontwikkelden we een speciale dagmedaille.

Dagmedaille Avond4daagse

Medailles hoger dan 25

Ben je een echte Avond4daagse fan en heb je al meer dan 25 keer deelgenomen? Op dit moment gaan onze medailles slechts tot 25, maar geen zorgen! Je hebt altijd de mogelijkheid om een Avond4daagse badge te laten bedrukken met het juiste nummer.